Válasszunk megfontoltan az automata ajtók fajtái közül

  • Olvasási idő:3perc
Szponzorált cikk

Az automata ajtók fajtái a cégek eltérő igényeinek tökéletes kiszolgálására alkalmasak. A vállalkozások elsősorban a nagy forgalommal járó bejáratokhoz választják az automata ajtókat, de ideális irodák, iskolák vagy bármilyen intézmény komfortos bejutásának biztosítására.

Az önműködő ajtók a nagyszabású és stílusos ajtónyitásra is alkalmasak, így a luxusmárkák, átlag feletti épületek bejáratának szintén megfelelőek. A különböző automata ajtók fajtái közötti eligazodásban nyújt segítséget cikkünk.

Az önműködő ajtókról

Az önműködő bejárati ajtók az eltérő igényekhez igazodva többféle funkcióval készülhetnek. A FAAC Hungary Kft. által forgalmazott automata ajtók fajtái terméktípus szerint is megkülönböztethetőek, ezzel is megkönnyítve a céghez forduló érdeklődők választását.A költséghatékony tolóajtóktól kezdve, a helytakarékos összecsukható ajtókig minden automata ajtónak megvan a maga előnye és egyedi jellemzői. Szánjon megfelelő időt arra, hogy eldöntse, melyik típus igazán megfelelő vállalkozása számára.

Az automata ajtók fajtái

Korábban az önműködő bejárati ajtók felszerelése elsősorban a nagyobb irodaépületek, bevásárlóközpontok vagy egészségügyi intézmények igénye volt, azonban néhány éve egyre több vállalkozás ismeri fel az érintésmentes bejáratok hasznosságát. Az automata ajtók messze a legnépszerűbb és leggazdaságosabb, önműködő rendszerek, melyek higiénikus és nagy méretű ajtónyitásra alkalmasak.Az egyedi igényeket is kielégíteni képes FAAC Hungary Kft. az energiatakarékos, beléptető rendszerrel ellátott, íves automata ajtókon túl, rengeteg terméktípussal rendelkezik. Az új generációs tolóajtók a speciális körülményekhez is könnyen hozzáigazíthatóak. A sztenderd, teleszkópos, íves vagy szögben záródó, esetleg padlóba rejtett automatizált ajtók szinte valamennyi iparág egyedi kívánalmait képesek teljesíteni.

Energiahatékony megoldások

Napjainkban az energiahatékonyság a cégek számára létfontosságú, így a hőszigetelt automata ajtókra hatalmas a kereslet. A FAAC Hungary Kft. Thermcord rendszere olyan automata lineáris ajtó, mely termikusan elválasztott keretprofiljával kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkezik. Ezt ötvözve egy hőtartásra tervezett szigetelő üveggel, az átlagosnál jóval nagyobb hőmegtartásra képes bejárati ajtót kapunk.

Ugyanezt a rendszert az épületen belül is használhatjuk. Főként azokon a területeken érdemes beépíteni a Thermcord rendszert, ahol a különböző helyiségekben nagy a hőmérséklet-különbség. Bizonyítottan hatékony energiamegtakarítás érhető el a szinte hangtalanul működő Thermcord rendszerű ajtók használatával, és a fűtési és légkondicionálási költségek csökkenése is látványos.

Nyíló vagy tolóajtó ?

Az automata ajtók méretei, funkciója, elhelyezkedése, biztonsági fokozata, mind olyan szempontok, melyek az önműködő bejárat kiválasztásakor meghatározásra kerülnek. A hely mérete, ahová az ajtók beépíthetőek, kulcsfontosságú adat ahhoz, hogy eldöntsük, nyíló vagy tolóajtó kerül-e majd beszerelésre. Mindkét típusnak megvannak a maga előnyei.Az automata tolóajtók irányítják és szabályozzák az emberek mozgását, könnyen használhatóak, energiatakarékosak és garantáltan higiénikusan, érintés nélkül képesek működni. Az önműködő nyílóajtók előnyei közé sorolhatjuk, hogy a szűk terekben kiválóan használhatóak, bárhová telepíthetőek és szintén érintésmentesen biztosítják a bejárást.

Amennyiben az automata ajtók fajtáiról további információra van szüksége, keresse fel a FAAC Hungary Kft. szakembereit elérhetőségeiken.

Keressen valamilyen témában

Cikkek amelyek érdekelhetik.....