A mosáshoz elengedhetetlen kellékek

  • Olvasási idő:3perc

Az igazság az, hogy senki sem szeret mosni. Fárasztónak és végtelennek tűnhet a sok ruha mosása, különösen, ha nincsenek meg a megfelelő eszközök és kellékek. Egy megfelelően felszerelt mosókonyha sokkal könnyebbé, és sokkal jobban le tudja rövidíteni a mosás idejét. Ez a 10 elem a kényelmes, és gyors mosáshoz elengedhetetlen.


Kapcsolódó cikkek


Mosógép

A mosókonyha legfontosabb eszköze a mosógép. Bár rengeteg divatos, többféle beállítással rendelkező gép áll rendelkezésre, olyan gépre van szüksége, amely elfér a mosókonyhájában, és kezelni tudja a családja által keletkezett szennyes mennyiségét. Ha rendszeresen időt szán a mosógép tisztítására és a bűzös szagok eltávolítására, meghosszabbítja az élettartamát, a mosás minőségét, és azt az időt, ameddig Önt és a családját szolgálhatja.

Szárítógép

Csak valamivel kevésbé fontos a mosókonyhában használt szárítógép. Bár sokan inkább felakasztják száradni a szennyest, nem kétséges, hogy az automata ruhaszárító milyen kényelmet biztosít. Tartsa tisztán a szárítót, gyakran ellenőrizve, hogy nincsenek-e törmelék, vagy zsírfoltok a belső dobon.

Szárítóállvány

A szárítóállvány egy egyszerű eszköz, amelyre a kényes ruhákat ráakaszthatja száradni. Egyes anyagtípusok vagy ruhafajták nem érzik jól magukat a szárítóban. Ezeknek a ruhadaraboknak a címkéjén szerepelhet a “szárítás csak felakasztva” felirat. A szárítóállvány egy kényelmes elem, amely lehetővé teszi, hogy ezek a ruhadarabok szabadon száradjanak a mosókonyhában, megkímélte a szárítógép viszontagságaitól

Vasaló

Ha a mosókonyhában van hely, a vasaló tárolása ott a természetes. Sokan szeretik közvetlenül a szárítóból kivett ruháikat vasalni. Ez hatékony gyakorlat, mivel a ruhák kevesebb gyűrődést mutatnak közvetlenül a szárítóból kivéve, mint utána, és kevesebb időt vesz igénybe a vasalás ha egyből a szárítás után vasalunk. Az egyik legnagyobb vasalási hiba, amit az emberek elkövetnek, hogy megpróbálják kivasalni a túlszárított vagy túl sokáig a szárítóban hagyott ruhákat. Ha túl száraz lett a ruha akkor spricceljük be kevés vízzel, és csak pár perc múlva kezdjük vasalni.

Vasalódeszka

A mosókonyha egyik legjobb vasalódeszkája a kihajtható vasalódeszka, amelyet használaton kívül el lehet rejteni, hogy ne foglalja a helyet. Vannak olyanok is, akik inkább a mosókonyhájukban lévő pultra fektetik a vasalódeszkát. A jó vasalódeszka az, amelyen háló, vagy sok kisméretű fém lyuk van, hogy a levegő átjárhasson rajta, talán a legjobb megoldás. Ez csökkenti a vasalási időt, és jobb eredményt biztosít.

Mosogató

A mosókonyha mosogatója a legtöbb ember számára nem luxus, de a mosókonyha átalakításakor vagy építésekor érdemes megfontolni. Ha van egy mosogató közvetlenül a mosókonyhában, lehetővé teszi a foltok kezelését, a ruhák kézi mosását és a mosókonyha rendben tartását.

Mosószer

A jó mosószer elengedhetetlen a mosókonyhában. Válasszon olyan mosószert, amely megfelel a költségvetésének és a mosási igényeinek. Bár szeretjük a jó minőségű mosószerek kényelmét, mindig jó legalább egy kis mennyiségű folyékony mosószert kéznél tartani a foltok előkezeléséhez.

Folteltávolítók

Foltok mindig előfordulnak, és ha megjelennek akkor a mosókonyhát fel kell készíteni az eltávolításukra. Hasznos, ha többféle folteltávolítót tart kéznél a különböző foltok kezelésére. A folteltávolítók spray, gél és stick formátumban kaphatók. Keresse meg, melyik működik a legjobban az igényeihez.

Szódabikarbóna

A szódabikarbóna használata a mosókonyhában az egyik legjobb hely, ahol használhatja otthonában. A szódabikarbóna segít eltávolítani a szagokat és a foltokat. Világosítja és tisztítja a szennyest. Ez egy csodálatos kis tisztítószer. Segítsen magán azzal, hogy egy-két doboz szódabikarbónát tárol a mosókonyhában szükség esetén.

Adalékok

A folteltávolítók és a szódabikarbóna mellett más mosószeradalékok is segíthetnek abban, hogy a mosás és szárítás gyerekjáték legyen. Fontolja meg, hogy szükség szerint fehérítőt, textillágyítót, illatfokozókat, ecetet és más termékeket is tartson a mosásai megkönnyítéséhez, és a minőségi munkához.

Keressen valamilyen témában

Cikkek amelyek érdekelhetik.....