Őszi lakberendezési ötletek

  • Olvasási idő:3perc

Az ősz a természet álomba merülésének az ideje, és az évszakok változásának ünneplése, mielőtt az ünnepek beköszöntenek. Őszi hangulatot úgy is csinálhatunk, hogy behozzuk a kinti világot, ha egy egyszerű, élénk őszi levelekből készült koszorút akasztunk az ablak belső oldalára. Vagy az őszi design egy olyan kifinomult megalkotása, mint, fa lambériával, sötét virágos szövetekkel, kárpitozott székekkel, berendezett nappali.


Kapcsolódó cikk


Díszpárnák

Ahogy rövidülnek a nappalok, a sötét virágokkal tegye még hangulatosabbá az őszt. Próbáljon ki néhány sötét virágos díszpárnát monokróm tónusokban vagy élénkebb színekben.

Díszpárnák őszre
Díszpárnák őszre

Növények és világítás

Az őszi dekoráció eklektikus és elegáns megjelenéséhez hozzon létre egy ülőfelületet vászonpárnákkal, a rozsda, a sárga és a zöld lágy árnyalataiban pompázó szövet faliszőnyeggel. A zöld növényekkel és virágokkal teli kosarak behozzák a külvilágot, a természetesen meleg fényű függőlámpák csoportja pedig pihentető hangulatot teremt. Hasonló hatást érhet el a hálószobában is őszi színű ágyneművel, és egy kiegészítő paplannal.

A hálószobában

Az ágyak végénél elhelyezett kockás takarók hangulatos, őszi hangulatot kölcsönöznek, az élénk kék színű kockaminták pedig friss érzetet biztosítanak. Még egy egyszerű kockás díszpárna is, bármilyen színben, ami tetszik, egy kis őszi hangulatot kölcsönöz a nappali kanapéjának, a konyhasarok padsorának, a bejárati vagy a fürdőszobában lévő padnak.

Veranda

Ha a fedett veranda előnyeit a hűvös őszi napokon is ki szeretné használni, a nyári függőágyat és a szabadtéri ülőhelyeket fedje be valódi, vagy műszőrme huzatokkal és párnákkal, a barna földes árnyalataiban.

Ünnepi asztal

Az ünnepi őszi asztal megterítése lehet egyszerű és szép. Egy elegáns, minimalista összeállítás, fehér terítővel, miniatűr fehér tökökkel, vászonszalvétákkal, olajágakkal és szürke gyertyákkal egy vintage sárgaréz gyertyatartókban.

Halloween

Ünnepelje az őszi szőlőszüretet az a borosdugók újrahasznosításával, és halmozza őket egy üvegtálba, hogy dekoratív asztaldíszt készítsen belőlük. Egészítse ki a képet egy váza szárított virággal, bogyókkal, vagy levelekkel, néhány vintage könyvvel, gyertyatartókkal, és egy kis, kézművesboltban vásárolt műkoponyával, vagy csontvázzal a kísérteties, Halloween előtti hangulathoz.

Hallowen-re felkészített szoba
Hallowen-re felkészített szoba

Ha nagy rusztikus étkezőasztala van, akkor az őszre fehér tökökkel, fényes réz gyertyatartókkal, és a székeken lévő szőrme huzatokkal lehet fokozni az őszi hangulatot.

Olvasósarok

Hozzon létre egy olyan őszi hangulatú olvasósarkot, amely olyan vadászházi hangulatot áraszt, mint egy vidéki házban. Az időjárásnak kitett hatású francia bőr klubfotel, a barna marokkói bőrpuff, a sötét fa, a gombaszínű falak nyugodt, csendes hatást keltenek.

Egy jó kis olvasósarok
Egy jó kis olvasósarok

Őszi csendélet

Ünnepelje a szüreti szezon bőségét saját ehető, csendéletet sugárzó, finomságokkal téli tál, vagy tartó elkészítésével. Használjon szezonális termékeket, például bébitököt, gránátalmát, lila szőlőt és almát. Világítsa meg az asztalon lévő gyertyákkal. Tárolja a gyümölcsöt egy dekoratív tálban, vagy fadobozban vagy más, a ház körül található, újrahasznosított tárolókban, és fokozza a hangulatot, ha az ehető csemegéket tálcák, és talpas állványok keverékén rendezi el, hogy a magasság és a fókusz változó legyen. Ha már itt van az ősz, akkor próbáljon kellemes hangulatot kölcsönözni saját magának és családjának.

Keressen valamilyen témában

Cikkek amelyek érdekelhetik.....