Kifizetődő konyhaátalakítási ötletek

  • Olvasási idő:4perc

A konyhák az étkezés és a társasági élet helyszíne. Az ételek, a család és a barátok keverednek egymással, hogy nyerő kombinációt hozzanak létre. Tehát teljesen logikus, hogy az átalakításokat gyakran a konyhához is igazítják.

Konyhai fénytechnika ötletek

Mi a helyzet a konyha hosszú távú értelmezésével, a befektetés és a megtérülés szempontjából ? A konyhai átalakítási projektek pozitívan hozzájárulnak-e otthonának értékéhez, vagy rontják-e ezt az értéket ?

Fehér szín, és fa
Fehér szín, és fa

A konyhai átalakítások pénzügyi megtérülésének maximalizálása érdekében tartsa szem előtt az alapokat és kerülje a trendeket. A trendek szórakoztatóak, de a vásárlók tájékozottabbak mint valaha, és nagyobb jelentőséget tulajdonítanak az olyan elmaradhatatlan elemeknek, mint a konyhapultok, konyhaszekrények és akár egy jó megvilágítás.

Új, és visszatérő trendek a konyhában

Egy dologra emlékezni kell, hogy a költséges konyhai átalakítások nem jelentik automatikusan a magas megtérülést. Annak ellenére, hogy a vásárlók nagyra tartják az Ön átalakításait, a kezdeti befektetés annyira soknak bizonyulhat, hogy nehéz lesz megtérülnie.

Fesse át konyháját inspiráló színekkel

A szín a konyhai élet fűszere. A tökéletes szín kiválasztása nemcsak élénk, kellemes helyet biztosít, de ez egy olyan ötlet, amely olcsón hozhat nagy értéket. Csak a festék, és néhány eszköz árából, elsősorban a konyha wow-tényezőjét csavarhatja fel.

A konyha nem kell hogy csak fehér legyen
A konyha nem kell hogy csak fehér legyen

Ne tartsa meg az időtlen és hagyományos, teljesen fehér konyhai színvilágot. Vegye az ellenkező irányt, és menjen elegánsan egy fekete konyhával . A feng shui ihlette konyhai színek hűvösek, nyugodtak és semlegesek. Nincsenek tiltott színek, a szín a konyhában diktál, és csak a képzelet szab határt.

Újítsa fel a konyhaszekrényeket

Egy szó, amelyet soha nem akar hallani a konyhaszekrényekről: felújítani. Tehát, hogyha a konyhai átalakításban maximális értéket akar elérni, akkor helyezze a konyhaszekrényeket a lista tetejére.

Konyhaszekrények festése

A konyhaszekrények frissítése nem mindig jelenti a jelenlegi szekrények kidobását vagy cseréjét, bár egyes konyhákban teljes cserére lehet szükség. A konyha frissítését ugyanolyan egyszerűn és olcsón lehet kivitelezni, mint például a konyhaszekrények átfestése. Vagy gyakorolja a szépítést kreatív és szórakoztató, olcsó konyhai barkácsprojektekkel, például kézműves faburkolatokkal.

Fesse le csak részlegesen a konyhaszekrényt, vagy csak az ajtajait. A részleges festés azt jelenti, hogy kicserélik a szekrények vizuálisan legkiemelkedőbb területét más színre, a szekrény ajtajait és a fiók elülső részeit. Egy valódi fából készült díszt is alkalmazhat a konyhaszekrény oldalán, ha ahhoz van kedve.

Tegyen ki egy gyönyörködtető hátlapot

A konyhai hátlap cseréje, ideális elem a beruházások hozzáadásához vagy frissítéshez, mivel a kezdeti költség alacsony, míg a vizuális hatás magas. A hátlap alacsony ára, és az a tény hogy egyedül, egyszerűen fel lehet rakni, vonzóvá teszi a cserére. A csillogó üveg- vagy fémlapok biztosan felkeltik a figyelmet, és a legtöbbet kevés munkával lehet önállóan felszerelni.

Háttérkép a konyhába
Háttérkép a konyhába

Vagy tartsa az árat még alacsonyabban egy-két nap alatt elkészíthető, könnyen elvégezhető, kreatív, csináld magad hátlap dekorációval ami tapéta, csempe matricák, laminált padló, vagy kő használatával könnyen el tud készíteni.

Telepítsen egy gyönyörű kvarc munkalapot

A konyhai munkalapok közül, mint a laminált, a beton, a rozsdamentes acél, a márvány és számos más a “legjobb munkalap” státuszt kapja. De még mindig egy munkalap anyag vezeti a listát: a kvarc munkalapok. Az ásványok és gyanták hibridje, a kvarc szinte tökéletes anyag a munkalapokhoz. Úgy néz ki, mint a természetes kő, de keményebb annál. Ugyanolyan vízhatlan, mint a szilárd felületű munkalapok, de nem karcolódik, mint a szilárd felület. A felületeknek ez a kaméleonja különböző felületi mintázatokat is felvehet, a hagyományos kőszerű megjelenéstől kezdve a beton divatos és ipari megjelenéséig mindent. A kvarc munkalapok drágák, ezért győződjön meg róla, hogy meg e éri ez a változtatás az árát, és ezért mennyi értéket ad.

Tegyen fel néhány fantasztikus lámpát a konyhájába

A gyakran figyelmen kívül hagyott konyhai világítás megérdemli a reflektorfényt. A jól megtervezett világítóeszközök nemcsak megvilágítja gyönyörű konyháját, hanem maga a világítás is figyelem tárgyává válhat.

Különleges lámpa a konyhába
Különleges lámpa a konyhába

A konyhai világításnál a legjobb tanács az, hogy nagyok és merészek legyenek. Ügyeljen arra, hogy méretezze a lámpákat a konyhájához, kerülje a tér túlterhelését, és figyeljen az arányokra.

Keressen valamilyen témában

Cikkek amelyek érdekelhetik.....