Ilyen legyen a fürdőszoba a ház eladásánál

  • Olvasási idő:4perc

A fürdőszoba átalakítási ötletek elengedhetetlenek, amikor a lakásvásárlók eljönnek az otthonába egy megtekintésre, mivel alaposan megvizsgálják a fürdőszobát is. Tehát ha meg akarja őket fogni, ez az a helyiség, amelyre összpontosítania kell. Ha nem elégedett azzal, ahogy a fürdőszobája most kinéz, végezzen néhány változtatást, mielőtt a vevők csalódottan távoznak. Íme a fürdőszoba átalakítási ötletek, amelyekre érdemes összpontosítania.


Kapcsolódó cikkek


Egy szép fürdőszobaszekrény

Bár a fürdőszobai szekrény nem feltétlenül a fürdőszoba legelbűvölőbb berendezési tárgya, a helyiség kialakításában ez is meghatározó lehet. Ha nincs elegendő tárolóhely, nem praktikus anyagból készült, vagy ügyetlenül van elhelyezve, a fürdőszobája nem lesz funkcionális. Válasszon olyan fürdőszobai szekrényt , amely elegendő tárolóhellyel rendelkezik, és elférnek benne a fürdőszobai szükségletek. Erős, tartós anyagokból kell készülnie. Fontolja meg a nedvességnek ellenálló keményfák használatát a szekrényekhez, vagy forduljon a fafurnérok és a tömör felületű munkalapok felé, hogy a beruházás jobban megtérüljön, mint a laminált munkalapok és szekrények esetében.

Egy szép fürdőszobaszekrény sokat dobhat a fürdőszobán
Egy szép fürdőszobaszekrény sokat dobhat a fürdőszobán

Válasszon olyan fürdőszobai szekrényt, amely nem túl nagy vagy túl kicsi a fürdőszobához, illeszkednie kell a helyiség méretéhez, de még mindig el kell látnia a készülődéshez szükséges igényeket. Még ha le is akarja nyűgözni a vevőket, ne zsúfoljon hatalmas szekrényt egy apró fürdőszobába. A helyiség mérete fontosabb, mint a szekrény mérete. A fürdőszobai szekrény telepítésekor válasszon olyan helyet, amely nem zavarja a fürdőszoba forgalmát.

Környezettudatosság

Manapság a lakásvásárlók már nem csak a nagyszerű fekvőkádakat keresik. Az elfoglalt életmód olyan zuhanyzókat kíván, amelyek funkcionálisak és kényelmesek. Ha a fürdőszobájában még mindig van kád, szabaduljon meg tőle, és szereljen be egy nagy zuhanyzót, hogy a víztakarékos berendezési tárgyak segítsenek a jövőbeli tulajdonosoknak vizet és pénzt takarítani meg a közüzemi számlákon.

Az elmúlt években a WC-k, csapok és zuhanyrózsák egyre víztakarékosabbak lettek. Ez főként a környezettudatosságnak köszönhető. Még olyan zuhanyfejek is vannak, amelyek alacsony vízfelhasználók, de ugyanolyan hatékonyak mint a sima zuhanyrózsák. A víztakarékos WC-k évente körülbelül 10-20 köbméter vizet takarítanak meg. Ha csaptelepet cserél, szerezzen be olyan csapot, amelyiknek van levegőztetője, mivel ez legalább 30 százalékkal csökkenti a mosogató vízigényét.

Pár új dolog

A fürdőszobai berendezési tárgyak gyönyörűen kiegészíthetik fürdőszobáját. Valójában, mint például egy új csaptelep, friss fürdőszobai dekorációs ötleteket adhat, amelyeket követhet. A szerelvények számtalan kivitelben kaphatók, és könnyen megtalálhatja a tökéletes darabokat a fürdőszobájához. A polírozott króm, a csiszolt nikkel és az olajos bronz szín, a fürdőszobák népszerű kivitelezései.

Pár új kiegészítő szintén jó benyomást kelt
Pár új kiegészítő szintén jó benyomást kelt

Minél több tárolóhely van a fürdőszobájában, annál több vásárlót fognak érdekelni a fürdőszobai átalakítások. Amikor a vevők eljutnak a fürdőszobájába, kinyitják a szekrényeket, hogy megnézzék, mennyi helyük van. Győződjön meg róla, hogy csak félig vannak tele. A naponta használt apróságokat, például a hajgumikat zárt dobozban vagy kosárban tárolja, hogy elkerülje a polcok zsúfoltságát.

A vevők szeretik a semleges elemeket. Ha azt tervezi, hogy kicseréli a szekrényeket, új csempéket helyez el, vagy átfesti a falakat, tartsa meg a semleges kinézetet. A semleges színek hozzájárulnak a fürdőszoba tisztaságához, és kiegészítőkkel testre szabhatók. Ha úgy érzi, hogy a helyiség semleges elemekkel egyhangúnak tűnik majd, adjon hozzá színes törölközőket és egyéb kiegészítőket.

Kiegészítők

A gondatlanul megválasztott fürdőszobai kiegészítők tönkretehetik azt a megjelenést, amelynek kialakításáért keményen megdolgozott. Fontos, hogy olyan kiegészítőket válasszon, amelyek tükrözik a berendezési tárgyak megjelenését és a fürdőszobája általános stílusát. Lecserélhet egy csúnya zuhanyfüggönyt, elhelyezhet egy lenyűgöző vázát a polcon, hozzáadhat hangulatvilágítást a helységhez, vagy lecserélheti a törölközőket. A szép törölközők azonnal átalakíthatják a fürdőszoba benyomását. Tegyen ki új törölközőket, mivel a törölközők mosás után sosem néznek ki ugyanúgy mintha újak lennének.

Egyszerűség és szépség, ez kell a fürdőszobának
Egyszerűség és szépség, ez kell a fürdőszobának

További kiegészítők, amelyeket hozzáadhat, lehetnek gyertyák, illatos szappanok és fürdőolajok. Ezeket a termékeket csoportokban mutassa be, és ne szórja szét őket a szobában. A szétszórt kiegészítők összezavarják a szobát. Koncentráljon az egyszerűségre, és csak néhány elemet adjon hozzá az összképhez. Ha tégelyeket és gyertyákat használ a fürdőszobában, akkor variálja a magasságukat.

A fiatal, és a tapasztalt vásárlók egyaránt szeretik a gyönyörű fürdőszobákat, amelyek nyugtató gyógyfürdőkre vagy luxusszállodákra emlékeztetik őket. Leginkább azt szeretnék elképzelni, hogy ők maguk is élvezhetik ezt a pazarságot az új otthonukban. Az igazság azonban az, hogy a legtöbb otthonban nincs tökéletes fürdőszoba. Ha szeretné fürdőszobáját a vásárlók álmává tenni, próbálja ki ezeket a fürdőszoba átalakítási ötleteket. Olyan szentélyt hozhat létre, amelyet a vevők nem tudnak majd nem szeretni.

Keressen valamilyen témában

Cikkek amelyek érdekelhetik.....