Kisebb fürdőszoba-átalakítási ötletek amelyek tetszhetnek a leendő vásárlóknak

  • Olvasási idő:3perc

A fürdőszoba átalakítási ötletek elengedhetetlenek, amikor a lakásvásárlók eljönnek az otthonába egy szemrevételezésre, amivel alaposan megvizsgálják a fürdőszobát is. Tehát ha meg akarja őket fogni, ez az a helyiség, amelyre összpontosítania kell. Ha nem elégedett azzal, ahogy a fürdőszobája most kinéz, végezzen néhány változtatást, mielőtt a vevők csalódottan távoznak. Íme pár fürdőszoba átalakítási ötlet, amelyekre érdemes összpontosítania.


Kapcsolódó cikkek


Válassza a vevők által kedvelt fürdőszobai berendezési tárgyakat és zuhanyzókat

Bár a fürdőszobai szekrény nem feltétlenül a fürdőszoba legelbűvölőbb berendezési tárgya, a helyiség kialakításában ez is meghatározó lehet. Ha nincs elegendő tárolóhely, nem praktikus anyagból készült, vagy ügyetlenül van elhelyezve, a fürdőszobája nem lesz funkcionális. Válasszon olyan szekrényt, amely elegendő tárolóhellyel rendelkezik, és elférnek benne a fürdőszobai szükségletek. Erős, tartós anyagokból kell készülnie. Fontolja meg a nedvességnek ellenálló keményfák használatát a szekrényekhez, vagy forduljon a kezelt és festett fafurnérok, és a tömör felületű munkalapok felé, hogy a beruházás jobban megtérüljön, mint a laminált munkalapok esetében.

Egy szép fürdőszoba-szekrény feldobja a fürdőszobát
Egy szép fürdőszoba-szekrény feldobja a fürdőszobát

Válasszon olyan fürdőszobai szekrényt, amely nem túl nagy, vagy túl kicsi a fürdőszobához, ezért illeszkednie kell a helyiség méretéhez, de még mindig bele kell férnie a készülődéshez, és fürdéshez szükséges holmikat. Még ha le is akarja nyűgözni a vevőket, ne zsúfoljon hatalmas szekrényt egy apró fürdőszobába. A helyiség mérete fontosabb, mint a szekrény mérete. A fürdőszoba szekrény telepítésekor válasszon olyan helyet, amely nem zavarja a fürdőszoba forgalmát, tehát ne legyen útba.

Manapság a lakásvásárlók már nem csak a szép, vagy dizájnos kádakat keresik. Az elfoglalt életmód olyan zuhanyzókat kíván, amelyek funkcionálisak és kényelmesek. Ha a fürdőszobájában még mindig van kád, szabaduljon meg tőle, és szereljen be egy nagy zuhanyzót.

Építsen be egy zuhanykabint
Építsen be egy zuhanykabint

Beépíthet olcsó zuhanyzót szép, és víztakarékos zuhanyfejekkel, hogy a takarékos berendezési tárgyak segítsenek a jövőbeli tulajdonosoknak vizet és pénzt takarítani meg a közüzemi számlákon, amit hangsúlyozni kell feléjük.

Válasszon vízvezeték-szerelvényeket a szépség és a funkció érdekében

Az elmúlt években a WC-k, csapok és zuhanyrózsák egyre víztakarékosabbak lettek. Ez főként a környezettudatosságnak köszönhető. A víztakarékos szerelvények ugyanolyan jól működnek, mint más sima szerelvények. Még olyan zuhanyfejek is vannak, amelyek kevés vízzel dolgoznak, de nagyon jól porlasszák a vizet, és ezért a zuhanyzás ugyanolyan élvezet, mintha kétszer annyi vízzel zuhanyoznánk. A víztakarékos minősítésű WC-k évente fele annyi vízet használnak mint az átlagos. Ha csaptelepet cserél, szerezzen be olyan csapot, amelyiknek van levegőztetője, mivel ez legalább 30 százalékkal csökkenti a mosogató vízfogyasztását.

Víztakarékos zuhanyrózsával jelentős mértékű vizet takaríthat meg
Víztakarékos zuhanyrózsával jelentős mértékű vizet takaríthat meg

A fürdőszobai berendezési tárgyak gyönyörűen kiegészíthetik fürdőszobáját. Valójában mint például egy új csaptelep, friss fürdőszobai dekorációs ötleteket adhat, amelyeket alkalmazhat. A szerelvények számtalan kivitelben kaphatók, és könnyen megtalálhatja a tökéletes darabokat a fürdőszobájához. A polírozott króm, a csiszolt nikkel, és a bronz fürdőszobai szerelvények a mai napig népszerűek.

Minél több tárolóhely van a fürdőszobájában, annál praktikusabbnak fogják látni vevői a fürdőszobát. Amikor a vevők benéznek a fürdőszobájába, felmérik hogy ők majd hova tudnának pakolni, és hogy megnézzék mennyi helyük van. A naponta használt apróságokat, például a hajgumikat, zárt dobozban vagy kosárban tárolja, hogy elkerülje a polcok zsúfoltságát.

Keressen valamilyen témában

Cikkek amelyek érdekelhetik.....